четвъртък, 6 декември 2018 г.

Ерекцията.....



Ерекцията е символът на мъжката сила и господството над слабия пол и може би затова всеки мъж се страхува от импотентността.А представителите на силния пол съвсем не са застраховани от нея -могат да станат импотентни по всяко време. Според последни статистики 10 % от 50-годишните мъже са вече безсилни, а сред 70-годишните - процентът надминава 50!

Но кои са причините?


Те могат да се класифицират в две основни групи: биологически и психически.

    Биологическите: това е преди всичко повишеното ниво на холестерина и нарушеното кръвообращение и кръвооросяване. Купидон хапчета за ерекция
    Когато мъжът е възбуден, той трябва да напомпа 20 пъти повече кръв, отколкото в нормално състояние, за да достигне пълна ерекция. Но с възрастта, както знаем, артериите се стесняват и ерекцията става по-трудна. И това, разбира се, понижава самочувствието.
Cupidon таблетка     Важно е и състоянието на нервите.
    Биоелектрическите сигнали принуждават пещеристите тела в пениса да се увеличават. Но понякога става „късо съединение" и сигналите не действат.


    Друга важна причина е липсата на достатъчно хормони.
    Това е типична болест на цивилизацията -стресът, липсата на моторност (движение), бедното и еднообразно хранене, липсата на дневна светлина, недостигът на слънце и топлина води и до недостиг на тестостерон - т.нар. „хормон на секса".


    Разбира се, вредят още цигарите, концентратите, медикаментите.
    Малкото количество алкохол не е вредно, но прекаляването води до безсилие. Казал го е още Шекспир.

Енергията генерира с помощта на захарите. Но не фабричната захар, която е вредна, а плодовата.
Особено полезни са бананите, фурмите, смокините, пчелният мед, маджунът, петмезът(забравени храни от трапезата на българина!), сусамът, халвата, целината, подправките, фитотерапията също е много полезна.

Голям ефект се получава след като се изядат около килограм банани на веднаж.


Полезен е и още женшенът, пчелното млечице. 


За да имате по-здрава и силна ерекция, Ви препоръчваме  Купидон таблетки мощна американска формула с CLERECT-100 

>>> Търсете в аптеките или онлайн на https://www.erekcia.bg <<<




Продуктът съдържа натурални билкови съставки и  уникалната патентована бленда CLERECT-100. Хапчетата засилват ерекцията, удължават акта и повдигат самочувствието, подобряват сексуалния живот, действат благоприятно при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие. Таблетките оказват изключително въздействие върху еректилната дисфункция! Затова доверете се на Купидон хапчета за ерекция и си подарете самочувствие и забравете за проблемите в леглото!





Няма коментари:

Публикуване на коментар