четвъртък, 6 декември 2018 г.

Къде ми е ерекцията?







Липсата на ерекция е истински тормоз за мъжката психика. Няма мъж, който да не е имал засечки, но това не означава, че страда от еректилна дисфункция. Кога липсата на ерекция е сериозен проблем, какви са причините и как се преодолява?

Без ерекция мъжете сме за никъде. С бърза ерекция – също. Макар че голям процент от мъжете по света страдат от еректилна дисфункция, включително преждевременна еякулация, това не е никак успокояващо. Когато не ти стане, целият свят ти се стоварва върху главата. Обземат те срам, гняв и безпомощност. Чувстваш се сякаш най-близкият ти приятел те предава. И на практика е точно така. Членът, в когото се кълнеш, дава на късо. Ако се случи веднъж, забравяш и продължаваш “с гордо вдигната глава”. Ако засечката се повтори, време е да му обърнеш внимание.

Повечето мъже над 40-годишна възраст от време на време имат проблем с ерекцията. Някои по-рядко, други по-често. Ако това ще ви успокои, един на всеки дванадесет мъже не получава ерекция, когато му се прииска. Освен това възрастта на страдащите от еректилна дисфункция непрекъснато спада. Защо? 

"НОВО: Препоръчано от лекари - Cupidon Sexual Booster таблетки за ерекция. Купидон за самочувствие в леглото!
повече информация за продукта: https://Erekcia.bg"

Причини за еректилна дисфункция

 
  • къде ми е ерекцията?Най-честата причина за проблем с ерекцията е психологическа - нова партньорка, неадекватно поведение от нейна страна, неподходяща обстановка и т.н.
 
  • Стресът, изтощението и умората също може да доведат до проблеми с ерекцията.
  • Напредването на възрастта влияе негативно на ерекцията при повечето мъже. Тестостеронът намалява и ерекцията отслабва.
  • Злоупотребата с алкохол, цигари, наркотици и медикаменти е най-големият бич за ерекцията. Пиянството “пролива” ерекцията, защото намалява тестостерона, а пушенето непосредствено преди секс рязко намалява кръвотока към члена. 
  • Страдащите от захарен диабет най-често развиват еректилна дисфункция, особено, ако имат и диабетна полиневропатия (загуба на чувствителност в долните крайници).
  • Болест на Паркинсон, заболявания на пикочния мехур и хронична бъбречна недостатъчност са другите чести причинители на еректилна дисфункция.

Няма коментари:

Публикуване на коментар